Profesyonel Aşçılık Kursu

Profesyonel Aşçılık Kursu

  • Çağrı Merkezi
    444 33 07
  • Whatsapp
    (530) 304 98 98
  • Çözemediğiniz Sorular
    (530) 304 98 98

Kursun Tanımı

Akademi Dünyası Mutfak Sanatları Akademisi Eğitim örgün ve uygulamalı bir şekilde verimektedir. Aşçılık Kursu tamamlayan adaylar E-Devlette görüntülenebilen uluslararası geçerliliği olan Mesleki yeterlilik Aşçı seviye 4 belgesi verilmektedir..Kurumumuz Türkiye genelidir.

Kursumuzda Aşçının olması gereken niteliklere ulaştırmaktadır. Profesyonel Chef Aşçı kursları sayesinde hayallerinize ulaşacaksınız. Eğitimlerimiz grup yada özel dersler olarak planlanır. Akademi Dünyası Mutfak kursları eğitim öncesi adayların mutfak kariyerlerinde başarılı olabilmeleri için ücretsiz rehberlik hizmeti verilmektedir.

Aşçı mutfak araç gereç ve ekipmanlarını kullanarak hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun yiyecek üretimi yapma ve servise hazır hale getirme yeterliklerine sahip nitelikli kişidir..

Profesyonel aşçılık kursu katılımı sağlayacak adaylar  İlköğretimi tamamlamış olmak. Okur yazar olmak yada  Mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olmak.

Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında;
1. Konaklama işletmelerinin yiyecek içecek ünitelerinde
2. Kurum mutfaklarında
3. Kafeterya bar ve restoranlarda
4. Yemek fabrikalarında
5. Ulaşım araçlarının yiyecek içecek üretim ünitelerinde vb. yerlerde çalışabilirler.

 

Kursun Kazanımları

1. Meslek Sahibi olabilirsiniz
2. Kendi iş yerinizi açabilirsiniz
3. Yurt dışında çalışma imkanına sahip olabilirsiniz
4. Hobi amaçlı kendinizi geliştirebilirsiniz
5. Eğitim sonunda alacağınız belge sayesinde Kamu kurumları için KPSS tercihlerinde kullanabilirsiniz

 

Kursun İçeriği

Akademi Dünyası Profesyonel Aşçılık Eğitim Konuları

A1: İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma Hijyen
A2: İşletme Yönetimi ve Mutfak Ekipmanlarının Tanıtımı
A3: Menü Planlama
A4: Yiyecek Servisi
A5: Doğrama Teknikleri Bıçak kullanma teknikleri
A6: Pişirme Teknikleri ve Et Suyu hazırlama
A7: Sos Çeşitleri hazırlama
A8: Çorba Hazırlama
A9: Salata Hazırlama
A10: Meze çeşitleri hazırlama
A11: Zeytin Yağlı Yemekler
A12: Et  Ürünü Yemekleri Hazırlama
A13: Su Ürünü Yemekleri Hazırlama
A14: Kümes Hayvanları  Yemekleri Hazırlama
A15: Sebze Kuru Baklagil Yemekleri ve Sebze Garnitürleri Hazırlama
A16: Dünya Mutfakları
A17: Ekmek Çeşitleri ve Yapımı
A18: Hamur İşleri Pilav ve Makarna Çeşitlerini Hazırlama
A19: Uluslararası Tatlılar ve Yaş Pasta Yapımı
A20: Özel Çalıma

Kursun Programı

Haftada 4 gün Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe günler saat 17.30-19.50 saatleri arasında yapılmaktadır. Toplam eğitim süresi 3 ay olarak planlanmıştır. Seçeceğiniz eğitim paketine göre eğitim süresi değişmektedir. Kariyer planlarınız için eğitim danışmanlarımız ile iletişime geçiniz. Profesyonel Aşçılık Kursu kayıtlarımız başlamıştır. Aşçılık Okulu sınırlı sayıda kontenjandan yararlanmak için acele edin.

Belgelendirme

Belgelendirme seçenekleri adayın tercihine göre belirlenmektedir.
1.MYK Aşçı Seviye 4 Sertifika + Kimlik Kartı
2.Akademi Dünyası Kurs Katılım Belgesi + Transkrip
3.Üniversite Onaylı Sertifika
 

Eğitimler Covid-19 pandemi süreciyle birlikte alınan tedbirler doğrultusunda yapılmaktadır.
ARANMA TALEBİ BURAKMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ İLETİŞİM FORMUNU DOLDURUNUZ

Yorum Yapın

 
 

Çağrı Merkezi
444 33 07

Whatsapp
(530) 304 98 98

Çözemediğiniz Sorular
(530) 304 98 98

Detaylı Bilgi İçin Lütfen Formu Doldurunuz

Çağrı merkezimiz 24 saat içinde size geri dönüş sağlayacaktır.