Amasya MEB Onaylı Profesyonel Aşçılık Kursu Kayıtlarımız Başlamıştır. 0 530 304 98 98
Amasya MEB Onaylı Profesyonel Aşçılık Kursu Kayıtlarımız Başlamıştır. 0 530 304 98 98
Amasya Profesyonel Aşçılık Kursu grup dersleri yada özel ders şeklinde eğitim programı düzenlenmektedir. Aşçı Eğitiminde mutfak araç ve ekipmanlarının doğru kullanılması, hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun yemek pişirme servise hazırlama işlemleri profesyonel şekilde verilmektedir. Mutfak sektöründe chef Aşçı olarak çalışmak isteyenler için hazırlanmış eğitim programıdır. Toplam eğitim süresi 3 ay toplam 144 saat uygulamalı eğitim verilecektir. Kursumuz MEB Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylıdır.
Amasya Aşçılık Kursu İletişim Bilgileri
Ofiis İletişim : 444 33 07 (09.00-19.00 Saatleri Arası)
7-24 İletişim Numaramız : 0 (530) 304 98 98
Mail Bilgi Adresi : [email protected]
Whatsapp Danışma hattı : 0 (530) 304 98 98 kısa mesaj olarak “AŞÇILIK KURSU” yazıp yollayın Eğitim danışmanlarımız size dönüş sağlayacaktır)
Amasya MEB onaylı Aşçılık Kursu ile hayallerinizi ertelemeyin. Meslek ve Kariyer sahibi olacaksınız.
1. Meslek Sahibi olabilirsiniz,
2. Kendi iş yerinizi açabilirsiniz
3. Yurt dışında çalışma imkanına sahip olabilirsiniz,
4. Hobi amaçlı kendinizi geliştirebilirsiniz,
5. Eğitim sonunda alacağınız belge sayesinde Kamu kurumları için KPSS tercihlerinde kullanabilirsiniz
Belgelendirme adayın tercihine bağlıdır.
* İster MEB Onaylı Sertifika
* İster Aşçı Seviye 4 Sertifika + Kimlik Kartı
* İsterseniz Üniversite Onaylı Aşçılık sertifikası alabilirsiniz.
Eğitim Konu Başlıkları
Amasya Aşçılık Kursu katılımcıları; İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma, Hijyen, İşletme Yönetimi ve Mutfak Ekipmanlarının Tanıtımı, Menü Planlama, Yiyecek Servisi, Doğrama Teknikleri, Bıçak kullanma teknikleri, Pişirme Teknikleri ve Et Suyu hazırlama, Sos Çeşitleri hazırlama, Çorba Hazırlama, Salata Hazırlama, Meze çeşitleri hazırlama, Zeytin Yağlı Yemekler, Et Ürünü Yemekleri Hazırlama, Su Ürünü Yemekleri Hazırlama, Kümes Hayvanları Yemekleri Hazırlama, Sebze, Kuru Baklagil Yemekleri ve Sebze Garnitürleri Hazırlama, Dünya Mutfakları, Ekmek Çeşitleri ve Yapımı, Hamur İşleri, Pilav ve Makarna Çeşitlerini Hazırlama, Uluslararası Tatlılar ve Yaş Pasta Yapımı alanında profesyonelleşeceksiniz.
Amasya Aşçılık Kursu İletişim Bilgileri
Ofiis İletişim : 444 33 07 (09.00-19.00 Saatleri Arası)
7-24 İletişim Numaramız : 0 (530) 304 98 98
Mail Bilgi Adresi : [email protected]
Whatsapp Danışma hattı : 0 (530) 304 98 98 kısa mesaj olarak “AŞÇILIK KURSU” yazıp yollayın Eğitim danışmanlarımız size dönüş sağlayacaktır)
Profesyonel Aşçılık Kursu Adayları Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında çalışırlar
1. Konaklama işletmelerinin yiyecek içecek ünitelerinde,
2. Kurum mutfaklarında,
3. Kafeterya, bar ve restoranlarda,
4. Yemek fabrikalarında,
5. Ulaşım araçlarının yiyecek içecek üretim ünitelerinde vb. yerlerde çalışabilirler.
Amasya Profesyonel Aşçılık Kursu kayıtları için gerekli evraklar
1. Kimlik Fotokopisi – Pasaport
2. Diploma Fotokopisi
3. Vesikalık Fotoğraf (1 Kurs için 2 adet)
Amasya Aşçılık Kursu İletişim Bilgileri
Ofiis İletişim : 444 33 07 (09.00-19.00 Saatleri Arası)
7-24 İletişim Numaramız : 0 (530) 304 98 98
Mail Bilgi Adresi : [email protected]
Whatsapp Danışma hattı : 0 (530) 304 98 98 kısa mesaj olarak “AŞÇILIK KURSU” yazıp yollayın Eğitim danışmanlarımız size dönüş sağlayacaktır)
Amasya Aşçılık Kursu İletişim Bilgileri: 0 (530) 304 98 98
-
Göynücek Aşçılık Kursu İletişim Bilgileri: 0 (530) 304 98 98
-
Gümüşhacıköy Aşçılık Kursu İletişim Bilgileri: 0 (530) 304 98 98
-
Hamamözü Aşçılık Kursu İletişim Bilgileri: 0 (530) 304 98 98
-
Merzifon Aşçılık Kursu İletişim Bilgileri: 0 (530) 304 98 98
-
Suluova Aşçılık Kursu İletişim Bilgileri: 0 (530) 304 98 98
-
Taşova Aşçılık Kursu İletişim Bilgileri: 0 (530) 304 98 98
Sosyal Medya Hesaplarımızdan Kurs Paylaşımlarımızı Görebilirsiniz